Τους μαθητές και τις μαθήτριες, που συμμετέχουν στη δράση eTwinning και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Δευτέρα 19/6/2017, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη, και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης. 

“Καλωσορίζω τους μαθητές της πόλης Μίχελστατ της Γερμανίας στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα eTwinning, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, υποδεχόμενος τους μαθητές. Ο κ. Βάμβουκας παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.  

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη παράλληλα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας δράσεις και προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.  

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης στα μέλη της ξένης αποστολής προσφέρθηκαν εκδόσεις του Δήμου Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook