Την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση με πολλά σκοτεινά σημεία επιχειρεί να βρει η Αστυνομία, μετά τη ληστεία που σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στα διόδια του Ρουπακίου στην Αττική Οδό, αλλα και την ανεύρεση ενός πτώματος λίγη ώρα αργότερα σε παράδρομο κοντά στην περιοχή της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zougla.gr, ήταν 01:20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα της εταιρείας φύλαξης (security) «Group 4» πλησίασαν έναν από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων στο Ρουπάκι.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 150 ευρώ (;) και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα φύλαξης, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στη 01:50, το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο στη Γέφυρα Ασπροπύργου, κοντά στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ι.Κ.Α.

Ωστόσο, η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς στις 02:20 οι Αρχές εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα στο 4ο χλμ. της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στον παράδρομο που οδηγεί προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, το πτώμα ταυτοποιήθηκε. Επρόκειτο για τον οδηγό της εταιρείας security, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σε θολά νερά η ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που διεξάγουν την προανάκριση για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με τον τρόπο που συνδέονται τα δύο αυτά περιστατικά.

Καταρχάς, η έρευνα των Αρχών καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, που να είδαν έστω και το παραμικρό σχετικά με το φόνο του άτυχου οδηγού security. Επιπλέον, οι ίδιοι οι υπάλληλοι στα διόδια δεν γνωρίζουν, εάν κατά τη διάρκεια της ληστείας, οι δράστες είχαν μαζί τους τον οδηγό.

Παράλληλα, η αστυνομία δυσκολεύεται να εξηγήσει, όπως αναφέρει το zougla.gr, εάν οι δράστες σκότωσαν τον άτυχο άνδρα πριν ή μετά τη ληστεία στα διόδια του Ρουπακίου – αν, δηλαδή, τον μετέφεραν μαζί τους και τον εκτέλεσαν μετά ή εάν το έγκλημα διαπράχθηκε λίγη ώρα πριν τη ληστεία και οι δράστες απλώς χρησιμοποίησαν το όχημα της Group 4, ως όχημα διαφυγής μετά τη ληστεία.

Την ίδια στιγμή, τα συνεργεία της Σήμανσης αναζητούν έστω και το παραμικρό στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών (δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό, κλπ.).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η άκρως περίεργη υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook