Με 8μελή αποστολή θα λάβει μέρος ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2017, που θα διεξαχθεί από 23 έως 25 Ιουνίου στην Ξάνθη.

Το πρωτάθλημα διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρων και το σωματείο Πήγασος Ξάνθης.

Την Παρασκευή (23/06) θα πραγματοποιηθεί η Ατομική χρονομέτρηση Γυναικών (27,2 χλμ.) και Ανδρών (46,2  χλμ.). Το Σάββατο (24/06) θα διεξαχθεί ο αγώνας Αντοχής Γυναικών (108,1 χλμ.) και την Κυριακή (25/06) ολοκληρώνεται η διοργάνωση με τον αγώνα Αντοχής Ανδρών (174,1 χλμ.).

Η αποστολή του Τάλω αναχωρεί το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας.

Η επίσημη ενημέρωση του χανιώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Σήμερα αναχωρεί με το πλοίο του χρυσού χορηγού της ομάδας, της ΑΝΕΚ, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου για να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στην Ξάνθη. Για άλλη μια φορά η κρητική ναυτιλιακή εταιρεία χορηγεί την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών μας προς Πειραιά και πίσω. Κοντά στην ομάδα και το Ποδηλατοδρόμιο Χανίων το οποίο χορήγησε τα κορυφαία συμπληρώματα για να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στην απαιτητική διαδρομή της αντοχής και την τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς οι οποίοι είναι δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα με κάθε τρόπο.

Την αποστολή απαρτίζουν :

Τζωρτζάκης Πολυχρόνης
Κορτσιδάκης Μιχάλης
Καλιβρετάκης Δημήτρης
Πανηγυράκης Ιωάννης
Σταυρακάκης Γιώργος
Χατζηαγγελάκης Μανώλης
Συντζανάκη Νάντια
Τζομπανάκη Κατερίνα

Συνοδοί Μαρεντάκης Π. Πανηγυράκης Ν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook