Ακόμα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στο φως και μάλιστα από συγγενικό πρόσωπο

Δυστυχώς ακόμα μια καταγγελία, από τις πάμπολλες που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί ενώπιον της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας, η οποία έχει συσταθεί για διερεύνηση υποθέσεων που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Από την μέχρι τώρα έρευνα στην εν λόγω υπόθεση προκύπτει η εμπλοκή σε σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης από τον ηλικίας περίπου 30 ετών θείο της, αδελφό της μητέρας του κοριτσιού. 

Ο θείος του ανήλικου κοριτσιού έχει ήδη οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα 7μερης κράτησή του για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρόλο που η 12χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, οι πρώτες ενδείξεις δεν καταδεικνύουν ρήξη του παρθενικού υμένα, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τέλεσης άλλου είδους σεξουαλικής παρενόχλησης άνευ διεισδύσεως. Σε κάθε περίτωση η Αστυνομία συνεχίζει με πάσα διακριτικότητα λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης την διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από τον υπόλοιπο οικογενειακό περίγυρο, τόσο της ανήλικης όσο και του υπόπτου.

Εξάλλου, νωρίτερα σήμερα διέρρευσε και η υπόθεση ανάρμοστης σεξουαλικής σχέσης καθηγητή με την 15,5 ετών μαθήτριά του, προκαλώντας τον αντίστοιχο σάλο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook