Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμ. ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό για σήμερα στους παίκτες του προκειμένου να αποφορτίσουν λίγο τις μπαταρίες τους και να χαλαρώσουν από τις συνεχόμενες σκληρές προπονήσεις. 
Μάλιστα από την Δευτέρα όπου θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις αυτές θα είναι διπλές κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα ζητήσει από τους παίκτες του να φουλάρουν καθώς απομένουν μόλις 13 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα. 
Σε αντίθεση με τους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και δεν έχει καιρό για ξεκούραση καθώς δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή και χρειάζεται τουλάχιστον δέκα παίκτες για να συμπληρωθεί ένα ρόστερ 23-24 ποδοσφαιριστών που έχει ζητήσει ο Νίκος Αναστόπουλος. 
Οι δοκιμές δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και με άλλους παίκτες στο Καρπενήσι τις επόμενες ημέρες όμως στην παρούσα φάση ο ΟΦΗ χρειάζεται άμεσες λύσεις και για αυτό στην κρητική ομάδα σήμερα και αύριο θα φορτσάρουν για να μπορέσουν να κλείσουν κάποια από τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπά. 
Ένας τομέας που κοιτάει ο ΟΦΗ πέρα από τις δοκιμές ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι και ο δανεισμός κάποιων παικτών κυρίως από τον Ολυμπιακό. Οι περιπτώσεις των Γκαλίτσιου και Σουμπίνιο είναι ψηλά στη λίστα του Αναστόπουλου και ο 53χρονος τεχνικός θα τους ήθελε και τους δύο στην ομάδα του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook