Έστω και δύσκολα και με ανατροπή στο σκορ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να πάρει τη νίκη με 62-55 απέναντι στον Δαναό Άργους, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Στόχος επετεύχθη στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α2! Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να επικρατήσει στο κλειστό του Μετς με σκορ 62-55 του Α.Ο. Aργους “Οι Δαναοί”, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στον Α’ υποόμιλο και ως εκ τούτου δηλώνει “παρών” για να πετύχει το μεγάλο στόχο που κυνηγά.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου αυτή τη φορά μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να επιβάλλει το ρυθμό της και παρότι σε ένα σημαντικό μέρος του ματς βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ, τελικά μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΑΧ τονίζει ότι, «η ομάδα φάνηκε πως ήταν επηρεασμένη από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει και ήταν θετικό».

Η Καζαντζή με 22 πόντους, αλλά και 4 τρίποντα και η Θωμά με 14 “τράβηξαν” την Αντισφαίριση επιθετικά.

Επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή (23/6) στις 3 το μεσημέρι απέναντι στην ΑΕ Καρλοβασίου, με τη νίκη και πάλι να θεωρείται μονόδρομος.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 31-32 (ημιχρ.), 45-47, 62-55

ΟAX (Μιχ. Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Θωμά 14 (2), Γιαννοπούλου 6, Ακρίβου 9 (1), Φουράκη 2, Καζαντζή 22 (4),  Σκορδυλάκη, Παπαδοκοκολάκη 2, Κασσωμένου 7 (2), Σκουμπάκη, Δασκουλίδου.

ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ (Κουλούκης): Μπενέκη 12 (2), Μάρκου 2, Παναγιωτοπούλου, Αλμπέρτου, Μπαρτουτσή 17, Κολιπέτσα, Σουλτανίδη 2, Καπετάνιου 12 (4), Λέρμα 10.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook