Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας της ανήλικης είναι εκείνος που την άρπαξε από το Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν 

Συναγερμός σήμανε ξανά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 12χρονης στην Πάτρα, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έχει απαχθεί από τον πατέρα της από την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν. Πρόκειται για τη 12χρονη Κυριάκοβα Μίνκα, η οποία στις 10 Ιουνίου είχε απασχολήσει ξανά με την εξαφάνισή της στις 8 Ιουνίου από την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και το κοριτσάκι τελικά βρέθηκε λίγο μετά να περιπλανιέται μ’ ένα καροτσάκι και να κυνηγά μια γάτα στην περιοχή του Βλατερού.

Τώρα η μικρή Μίνκα είναι ξανά άφαντη και για τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης υπάρχει σχετική εισαγγελική εντολή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών καθώς κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές εντολές: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

Η 12χρονη έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

O πατέρας της, 49 ετών, έχει ύψος 1.75μ., και γκριζόμαυρα μαλλιά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», email: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook