Αλλαξε το χρώμα του αυτοκινήτου σου με ειδικές μεμβράνες βινυλίου.

Αν βαρεθείς, επιστρέφεις στο αρχικό χρώμα ή αλλάζεις ξανά. Aν θέλεις να κάνεις μια διχρωμία που είδες στα καινούργια μοντέλα, υπάρχει τρόπος!

Δες τώρα πώς θα το κάνεις και ποιο το κόστος.

Αντέχουν από -35 μέχρι +95 βαθμούς κελσίου

Η διαδικασία τοποθέτησης των μεμβρανών βινυλίου γίνεται από έμπειρους τεχνικούς, ώστε να διασφαλίζεται η διάρκεια ζωής της μεμβράνης, αλλά και η ποιότητά της. Αν βαρεθείτε και θέλετε να επιστρέψετε στο εργοστασιακό χρώμα, το κάνετε χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εργοστασιακό  χρώμα.

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τεχνικές νανοτεχνολογίας και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Εχουν αντοχή σε θερμοκρασίες από -35 μέχρι και +95 βαθμούς κελσίου!

Βαρέθηκες; Αφαιρείς τις μεμβράνες και έχεις το εργοστασιακό χρώμα

Το Car Wrapping έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων. Προσθέστε στα παραπάνω, το γεγονός πως με αυτό τον τρόπο διατηρείς τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου!

Ζήλεψες μια διχρωμία καινούργιου αυτοκινήτου; Κάνε και εσύ!

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείτε να «ντύσετε» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα.  

Λύσεις υπάρχουν και για όσους ψάχνουν καινοτομίες στο επάγγελμά τους. Πώς λειτουργούν; Μπορούν να εκτυπωθούν σχέδια της επιλογής σας σε μεγάλους εκτυπωτές. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο, για να δημιουργήσουν ελκυστικά σχέδια.

Το κόστος είναι προσιτό και τα οφέλη αρκετά

Με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια.

Το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου σας και βρίσκεται περίπου στα 600 ευρώ. Για όποιον θέλει να κάνει τοπική αλλαγή χρώματος, τότε η τιμή θα είναι χαμηλότερη.

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook