Την Κυριακή (25/06) ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά διοργανώνουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Φιλίας & Αλληλεγγύης” παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Πλατανιά, η ομάδα Αστυνομίας Λεμεσού Κύπρου και ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Πλατανιά, και το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά, διοργανώνουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Φιλίας & Αλληλεγγύης» παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ηλικίας 35 ετών και άνω, την Κυριακή  25-6-2017 στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού και ώρα  18.00μμ.

Συμμετέχουν μικτή ομάδα ποδοσφαίρου Δήμου Πλατανιά, ομάδα Αστυνομίας Λεμεσού Κύπρου και ομάδα της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων.

Θα γίνουν τρεις αγώνες των σαράντα πέντε λεπτών.

Στα πλαίσια του Τουρνουά , και με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα εθελοντισμού δοτών μυελού των οστών, θα γίνει ενημέρωση για τη μεταμόσχευση «Μυελού των Οστών» από το Σύλλογο «Ορίζοντα»   και προαιρετική λήψη δείγματος .

Μετά το πέρας  του τουρνουά θα  ακολουθήσει  κέρασμα  ώστε να δοθεί  δυνατότητα  για περαιτέρω  γνωριμία των συμμετεχόντων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook