Αντί να τσακωθεί ή έστω να βρίσει τον οδηγό του λεωφορείου που τον πέρασε ξυστά, ένας ποδηλάτης πήρε την καλύτερη εκδίκηση που θα μπορούσε

Μπορεί να συνηθίζουμε να λέμε πως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», όμως ένας ποδηλάτης στο Λονδίνο δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον χρόνο να περάσει.

Ο εκνευρισμός από τον οδηγό του λεωφορείου που ήταν πίσω του, ο οποίος αρχικά του κόρναρε συνέχεια και αμέσως μετά πέρασε ξυστά από δίπλα του, ήταν τόσο μεγάλος που αποφάσισε να αντιδράσει αμέσως.

Οι περισσότεροι θα περίμεναν να τον βρίσει ή να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε, προκειμένου να τον κράξει…. Λάθος. Αυτός επέλεξε έναν άλλο, καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τι έκανε; Ακολούθησε το λεωφορείο και μόλις βρήκε την ευκαιρία πήγε και άνοιξε το μικρό καπάκι που μπαίνει το καύσιμο. Εκεί υπάρχει ένα κουμπί, το οποίο χρησιμεύει σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, προκειμένου να σβήσει τελείως η μηχανή και να ακινητοποιηθεί το λεωφορείο.

Ο πρωταγωνιστής μας λοιπόν το πάτησε, χωρίς δεύτερη σκέψη και αμέσως μετά αποχώρησε, αφήνοντας τον οδηγό να είναι έτοιμος να εκραγεί…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook