Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 5χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από μπαλκόνι  του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή Μακένζι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας στη περιοχή Μακένζι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο του στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τους γονείς του και έβλεπε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβηκε στον καναπέ που βρισκόταν έξω και φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 12 περίπου μέτρων.

Τη μικρή Ευαγγελία εντόπισαν λίγο μετά τις 10 το πρωί μέσα σε λίμνη αίματος γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλά το θάνατό του.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια των συνθηκών της πτώσης του κοριτσιού από το μπαλκόνι. Μέχρι στιγμής δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον των γονιών, οι οποίοι σε κατάθεσή τους ανέφεραν ότι ήρθαν στην Κύπρο από τον περασμένο Μάρτιο, αναζητώντας δουλειά και ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι καθημερινά η μικρή Ευαγγελία πήγαινε σχολείο ενώ σήμερα έμεινε για πρώτη φορά μόνη στο σπίτι αφού η μητέρα της έπιασε δουλειά μόλις πριν από λίγες μέρες.