Ποινή αφαίρεσης βαθμών για κάθε ματς που αγωνιζόταν χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα επιβληθεί στον ΑΟ Χανιά σύμφωνα με όσα αναφέρει το flnews.gr.

Αυτό σημαίνει ότι η χανιώτικη ομάδα πρωτόδικα θα υποβιβαστεί και θα μπορέσει να αντιστρέψει τη μοίρα της είτε στην Επιτροπή Εφέσεων είτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αφού έχει δικαίωμα άσκησης δύο εφέσεων.

Το ρεπορτάζ του flnews.gr αναφέρει τα εξής:

Το FL News αποκαλύπτει την ποινή που επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά. Απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας.

Ποινή αφαίρεσης βαθμών επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News. Έπειτα από 22 ημέρες, οπότε εκδικάστηκε η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης και 16 από τότε που κατατέθηκαν τα υπομνήματα, η ποινή είναι αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος που έδιναν οι «κυανόλευκοι» από τότε που ανακλήθηκε το πιστοποιητικό και πρόστιμο 6.000 ευρώ. Δηλαδή, η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου πήρε την ίδια απόφαση με την υπόθεση της Καλλονής. Υπενθυμίζεται ότι η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής απαγγέλθηκε πριν τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής, στις 27 Μαρτίου.

Πρωτόδικα, λοιπόν, ο ΑΟ Χανιά υποβιβάζεται, όμως η ΠΑΕ τη Δευτέρα (26/06) θα καταθέσει έφεση και αισιοδοξεί ότι εκεί θα δικαιωθεί και θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του FL News, απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας, η οποία ζητούσε την αφαίρεση, είτε 57, είτε 27 βαθμών από τον ΑΟ Χανιά. Αναμένεται πλέον η σχετική ανάρτηση της απόφασης από τη διοργανώτρια αρχή… Η ποινή αναμένεται να αναφέρει ότι επιβάλλεται: ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση και χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook