Η Football League ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση που πήρε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για αφαίρεση βαθμών στον ΑΟ Χανιά, λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Η καταδικαστική απόφαση για τον ΑΟΧ μπορεί να αντιστραφεί μέσω έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων και αν και τότε δεν αλλάξει η απόφαση τότε μένει το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ανακοίνωση της απόφασης που αφορά τον ΑΟ Χανιά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε’ του Παραρτήματος Α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές: i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook