Σίγουρα αυτός δεν ήταν ο γάμος τον ονείρων της! Δεν υπήρχε ούτε λευκό φόρεμα, ούτε ανταλλαγή δαχτυλιδιών, ούτε καν φιλί. Ίσα- ίσα, όταν η Ginger παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Patrick Bearup, μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε το προστατευτικό γυαλί ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή ο γαμπρός αποχώρησε και απομονώθηκε στο μικρό κελί του στα κρατητήρια υψίστης ασφαλείας της Αριζόνα.

Παρά τις ανορθόδοξες όμως περιστάσεις η 31χρονη κοπέλα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ που παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, αναφέρει το newsbeast.gr.

\"\"

Το 2002 ο Patrick μαζί με άλλους δύο φίλους του χτύπησε  έναν άνθρωπο με ρόπαλο του μπέιζμπολ και στη συνέχεια αφού τον έριξαν σε ένα ρέμα τον πυροβόλησαν δύο φορές για να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός.

Η νεαρή κοπέλα θυμάται ότι είχε διαβάσει στην εφημερίδα για το περιστατικό. Μάλιστα, δήλωσε ότι ακόμα πιο πολύ την είχε σοκάρει το γεγονός ότι ο άντρας που τελικά ερωτεύτηκε φέρεται να είχε κόψει σε μικρά κομμάτια το δάχτυλο του θύματος για να αφαιρέσει τη βέρα του.

\"\"

Ο Patrick συνελήφθη το Σεπτέμβριο του 2003 και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού.

Το παράδοξο είναι ότι η σχέση της νεαρής γυναίκας με τον εγκληματία ξεκίνησε ενώ αυτός βρισκόταν ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

\"\"

Συγκεκριμένα, η κοπέλα εξηγεί ότι κοινοί τους φίλοι της πρότειναν να γνωριστούν όταν αυτός βρισκόταν  αντιμέτωπος με τις κατηγορίες. Μάλιστα, στις πιέσεις τους εκείνη είχε απαντήσει: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι οι φίλοι μου ήθελαν να ανοίξω την καρδιά μου σε έναν δολοφόνο. Δεν μπορώ να βγω με κάποιον που βρίσκεται στη φυλακή. Μια μέρα έμαθα ότι ο Patrick επέστρεψε σπίτι και τότε αμέσως όλοι οι φίλοι μου άρχισαν να με πιέζουν να του τηλεφωνήσω».

Πριν το καταλάβει η νεαρή κοπέλα άρχισε να έχει επαφές με τον Patrick και σύντομα οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν. Η ίδια αργότερα θα δηλώσει: «Για τους άλλους ήταν ένα τέρας. Για μένα ήταν ο Καζανόβας μου».

Στέλνανε ο ένας στον άλλον γράμματα, επικοινωνούσαν μέσω τηλεφώνου κι εκείνη τον επισκεπτόταν στην φυλακή.

\"\"

Όταν η κοπέλα έμαθε ότι ο άντρας καταδικάστηκε σε θανατική ποινή ήταν καταρρακωμένη. Τότε εκείνος της έκανε πρόταση γάμου λέγοντάς της: «Θέλω να είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Κι έτσι έγινε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο Patrick δεν έχει εκτελεστεί ακόμα και η σύζυγός του προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την απόφαση του δικαστηρίου. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook