Η πλειοψηφία των γυναικών αναρωτιούνται αν υπάρχει \”θαυματουργή\” κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και αν όλες αυτές οι μάρκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν πράξη όλα όσα υπόσχονται. Το omorfamistika.gr μας αποκαλύπτει τι λένε οι ειδικοί αναφορικά με τον τρόπο που δρουν τα προϊόντα αυτά.

«Τι να περιμένω από ένα αντικυτταριδικό προϊόν;

Ποτέ ένα φάρμακο για την καρδιά δεν θα μπορούσε από μόνο του να σώσει κάποιον πάσχοντα, αν ο ίδιος εξακολουθούσε να καπνίζει, να μην φροντίζει τη δίαιτά του ή να μην ελέγχει τα επίπεδα του στρες του. Έτσι ακριβώς και ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας δεν έχει την ικανότητα να εξαφανίσει ως δια μαγείας το λίπος από το σώμα. Μπορεί όμως να συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας αλλά και της υγείας του σώματος, αρκεί να κάνετε και ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις.

Στην πραγματικότητα, αν χρησιμοποιείτε προϊόντα αδυνατίσματος καθημερινά και συστηματικά όλο το χρόνο, είναι βέβαιο πως θα έχετε σφιχτότερο δέρμα, λιγότερο λίπος, πιο απαλές καμπύλες και σαφώς υγιέστερη επιδερμίδα
Ωστόσο, ποτέ μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας πιστεύοντας ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ένα καλό και κλινικά εγγυημένο προϊόν αρκεί για να έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.

«Πόσο διάστημα θα περάσει μέχρι να δω αποτέλεσμα;»

Συνήθως, η συστηματική χρήση των περισσότερων αντικυτταριδικών προϊόντων αποδίδει… καρπούς σε ένα μήνα. Εξαίρεση αποτελούν όσα περιέχουν καφεΐνη, τα οποία παρουσιάζουν ταχύτερα σημάδια ορατής βελτίωσης, δηλαδή σε 15-20 μέρες από την εφαρμογή τους.

«Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν που μου είχε μείνει από πέρσι;»

Φυσικά, εφόσον είναι σε σωληνάριο. Το περιεχόμενο αυτής της κατηγορίας αντικυτταριδικών προϊόντων αλλοιώνεται ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα που είναι σε βαζάκια. Ο λόγος είναι πως στα τελευταία, βυθίζετε τα δάχτυλά σας για να πάρετε την ποσότητα του προϊόντος που χρειάζεστε και πάνω σε αυτά σίγουρα υπάρχουν βακτήρια, που σε ένα χρόνο αναπαράγονται και μολύνουν τη κρέμα. Φροντίστε το σωληνάριο να είναι πάντα πολύ καλά κλεισμένο, να το έχετε αποθηκεύσει σε δροσερό και σκοτεινό περιβάλλον και, φυσικά, να μην έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης.

«Ποια είναι η πιο δραστική ενεργή ουσία που μπορεί να μειώσει το λίπος κάτω από την επιδερμίδα μου;»

Η καφεΐνη, γιατί έχει την ικανότητα να διεγείρει την κυκλοφορία και να περιορίζει την κατακράτηση υγρών. Επίσης, όλα τα φυτικά παράγωγα που την περιέχουν, δηλαδή οι σπόροι και φύλλα του φυτού του καφέ, οι καρποί της κόλλας και τα φύλλα τεϊόδεντρου είναι εξίσου αποτελεσματικά.

Το μυστικό

Η κυτταρίτιδα χειροτερεύει με τις στερητικές δίαιτες και τις συχνές αυξομειώσεις βάρους. Επιδιώξετε την αργή απώλεια κιλών και κατόπιν τη μακροπρόθεσμη σταθεροποίηση του βάρους σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook