Το Google+ ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη Ιουνίου και μόλις από τις πρώτες μέρες χρήσης του διαπίστωσα ότι μπορεί να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη και πετυχημένη πρόταση στο social networking.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Οι προσκλήσεις για το Google+ έγιναν ανάρπαστες από τις πρώτες ημέρες, και μάλιστα πολλοί ήταν οι χρήστες που έφτασαν στο σημείο να πληρώσουν για αυτές. Το Gugoo.gr έχει στείλει μέχρι στιγμής περισσότερες από 400 προσκλήσεις και ακόμα προσφέρει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού. Google+ invites εδώ!

Το κοινωνικό δίκτυο της Google έχει κάποια μυστικά στη χρήση του και ο καλύτερος τρόπος για να τα μάθετε είναι να μελετήσετε τα 2 cheatsheets.

Κάθε μέρα το Google+ κάνει αλλαγές και προβαίνει σε προσθήκες. Πρόσφατα παρουσιάστηκαν τα Games, ενώ σύντομα αναμένεται η απάντηση της Google στα Facebook pages καλλιτεχνών, διάσημων και εταιρειών.

Οι συγκρίσεις με τα υπόλοιπα social networks είναι αναπόφεκτες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να συγκρίνουν το Google+ με το Facebook.

Φαίνεται ότι το μέλλον της κοινωνικής δικτύωσης ανήκει και στη Google, με το «+» να θεωρείται από πολλούς το φαβορί, καταλήγει το άρθρο του gugoo.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook