Τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ που βρέθηκε στις εξέδρες του Ελ Πάσο ευχαρίστησε ο Νίκος Αναστόπουλος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενώ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Καλλιθέα την περασμένη Δευτέρα όσο και αυτό που έρχεται με τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ.

Για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα

«Όπως τόνισα και μετά την Καλλιθέα η νίκη ήταν σημαντική για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και ο δεύτερος για να ανέβει η ψυχολογία μας. Η νίκη αυτή θα μας δώσει ώθηση και για τα επόμενα παιχνίδια. Στο ματς με την Καλλιθέα με ικανοποίησε το γεγονός ότι είχαμε το στοιχείο της δύναμης στο παιχνίδι μας, και στις προσωπικές μονομαχίες είμαστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλο μας». 

Για τον κόσμο του ΟΦΗ

 «Ο φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι φοβεροί και μας βοήθησαν τα μέγιστα με την Καλλιθέα. Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος τον θέλουμε σε μεγαλύτερη εγρήγορση στα επόμενα ματς. Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα για εμάς. Κάθε παιχνίδι που θα κερδίζουμε θα μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Κάθε ματς από εδώ και πέρα θα είναι τελικός και δεν θα έχει γυρισμό». 

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που κινδυνεύει και δεν έχει να χάσει τίποτα. Αν εμείς λοιπόν δεν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στον στόχο μας έχουμε να χάσουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε την Καλλιθέα πρέπει να παίξουμε και κόντρα στον Ιωνικό. Όσο περνάει το πρωτάθλημα δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μόνο έργα». 

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν

«Έχουμε τρεις σίγουρες απουσίες που έχουν να κάνουν με τους τιμωρημένους Βεζυρίδη, Κάλαϊτζιτς, και Κιάσσο ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα μικροπροβλήματα τα οποία θα τα δούμε μέχρι την Κυριακή που ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας».

Για τους Μπουλούτ – Γεωργίου  - Γκουέϊ

 «Ο Μπουλούτ έχει κάνει μια προπόνηση και ο Γεωργίου θα προπονηθεί σήμερα. Θα μιλήσω μαζί τους και αν είναι εντάξει θα τους πάρω στην αποστολή. Όσο για τον Γκουέϊ, όταν κάποιος παίκτης δηλώνει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Ο δρόμος είναι ανοικτός για όλους. Το μοναστήρι να είναι καλά».