Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο, όπου έσπευσαν αλλόφρονες και οι γονείς του, αλλά τελικά χρειάστηκε να κάνει μόνο πέντε ράμματα στο κεφάλι 

Παρά λίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η γενική πρόβα μιας σχολής χορού που διεξαγόταν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στη Χίο, όταν αποκολλήθηκε ένα σίδερο που συγκρατούσε την κουρτίνα της κεντρικής σκηνής και τραυμάτισε ένα 13χρονο κορίτσι!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και η άτυχη μικρούλα, που βρισκόταν ακριβώς από κάτω, δέχθηκε το σίδερο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτη στο δάπεδο! Στο χώρο ξέσπασε πανικός και οι γονείς έτρεξαν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τη σκηνή, υπό το φόβο πτώσης και άλλων αντικειμένων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο, όπου έσπευσαν αλλόφρονες και οι γονείς του, αλλά τελικά χρειάστηκε να κάνει μόνο πέντε ράμματα στο κεφάλι και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο πρόεδρος του Ομηρείου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και την αναστάτωση και έκανε λόγο για «κατασκευαστική αστοχία σε μία δικλείδα ασφαλείας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook