Ο δολοφόνος του Έλληνα ομογενούς, Μάνου Οικονομίδη εντοπίστηκε από την αστυνομία και ομολόγησε την άγρια δολοφονία. Είναι ο σύντροφος της κοπέλας που συμμετείχε στην ερωτική πράξη με τον 20χρονο Οικονομίδη και ακόμη έναν νεαρό άντρα.

Ο 24χρονος Αμερικανός Κρίστοφερ Μεμπρένο μαζί με άλλους δύο άντρες επιτέθηκαν στον Οικονομίδη μετά τις κατηγορίες της νεαρής, που συμμετείχε στο τρίο, πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Πλέον αναρωτιέται αν η σύντροφός του του έστησε παγίδα.

Το Σάββατο η αστυνομία αποκάλυψε πως οι καταγγελίες της γυναίκας είναι ανυπόστατες καθώς όλα συγκλίνουν πως το τρίο έγινε με την συγκατάθεσή της.

Ο Μεμπρένο όταν άκουσε την κοπέλα του να του λέει κλαίγοντας πως την βίασαν δύο άντρες ενημέρωσε δύο φίλους του, βρήκαν τον Οικονομίδη και του επιδέθηκαν με ρόπαλα και μαχαίρι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

«Πέταξα τη ζωή μου για ένα γαμ… ψέμα; Η ζωή μου τελείωσε για ένα γαμ… ψέμα;», είπε ο 24χρονος μιλώντας στην New York Daily News από τη φυλακή. «Ήθελα απλώς δικαιοσύνη. Ήθελα να τον κρατήσω εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία», ανέφερε τονίζοντας παράλληλα πως δεν θυμάται καλά τι συνέβη τη «μοιραία» νύχτα.

«Με χτυπούσε, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έπρεπε να ανταποδώσω τα χτυπήματα», είπε, δηλώνοντας πως κατά την διάρκεια της βίαιης επίθεσης ήταν υπό την επήρεια κάνναβης.

«Μου την έστησε η κοπέλα μου; Αξίζω να μάθω την αλήθεια», είπε ο 24χρονος, που είναι αντιμέτωπος με 23 χρόνια φυλάκισης.

Από τους τρεις δράστες έχουν συλληφθεί από τις Αρχές οι δύο, ο Μεμπρένο και ο 24χρονος Γκαμπριέλ Ντος Σάντος, που επίσης αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας. Ο δεύτερος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι ο Μεμπρένο είχε πάνω του μαχαίρι και θεώρησε πως ο Οικονομίδης ήταν καλά όταν τον παράτησαν.

Η γυναίκα, από την οποία ξεκίνησε η τραγωδία, δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία και όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές: «είναι άλλο να λες ψέματα στο αγόρι σου και άλλο στην αστυνομία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook