Επιστολή στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου κ. Χάρη Μαμουλάκη απέστειλε ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου με αφορμή τις σορούς σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:

“Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε, την δυσαρέσκεια για την σημερινή εικόνα του Ηρακλείου και την κραυγή αγωνίας για τις επόμενες ημέρες ενόψει περισσότερων αφίξεων τουριστών – επισκεπτών στην πόλη μας.

Με γνώμονα την ανάπτυξη θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την άμεση παρέμβαση σας, για την αποκομιδή των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στο κέντρο της πόλης μας.

Τα πρώτα αρνητικά σχόλια, από τους επισκέπτες της πόλης έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατανοούμε το πρόβλημα με τις προσλήψεις και τους συμβασιούχους αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση.

Εκτός της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει η πόλη, σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα τραγική κατάσταση, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, θα οδηγήσει εάν δεν αποκατασταθεί πλήρως και άμεσα, σε εμφάνιση λοιμωδών καταστάσεων μεταδιδόμενων  με διάφορους τρόπους (εμφάνιση τρωκτικών, κατσαρίδων κουνουπιών  κλπ), με αποτελέσματα επικίνδυνα για τη ζωή και την υγεία των συνδημοτών μας.

Σας καλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε να απομακρυνθούν όλες αυτές οι υγειονομικές βόμβες από το κέντρο αλλά και από κάθε γωνιά της πόλης μας”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook