Με τη… βούλα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από τη Δευτέρα (26/06) ο Γιώργος Γιακουμάκης, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “δικέφαλο” έως το 2021.

Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στον Πλατανιά ο νεαρός επιθετικός από το Ηράκλειο μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να ενταχθεί σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014.

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Ελληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook