Σε λανθασμένη νοοτροπία απέδωσε ο Κώστας Δεδελετάκης το γεγονός ότι η Ιεράπετρα έχει κερδίσει βαθμούς σε όλα τα ντέρμπι, αλλά έχει πολλές απώλειες σε θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια. Ο Λασιθιώτης επιθετικός μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το στίγμα του για την δουλειά που γίνεται φέτος στη νεοσύστατη ομάδα της Ιεράπετρας.

Για το μυστικό της εκτελεστικής του δεινότητας: \”Μόνο η δουλειά. Η δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι και η δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, σε κάθε παιχνίδι που παίζω ψάχνω πάντα την ευκαιρία. Έχω αυτή τη νοοτροπία, ακόμα και αν δεν υπάρχει η ευκαιρία να προσπαθώ να τη δημιουργήσω και να σκοράρω\”.

Για το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει φέτος: \”Το ωραιότερο γκολ που πέτυχα με την Ierapetra f.c, είναι το πρώτο που πέτυχα με τη φανέλα της. Γιατί ήταν το πρώτο. Από εκεί και πέρα έχουν υπάρξει κάποια γκολ που ήταν ωραία και κάποια άλλα που μπορεί να μην ήταν, αλλά ήταν πολύ πιο σημαντικά γιατί έκριναν παιχνίδια\”.

Για το αν η Ιεράπετρα είναι το απόλυτο φαβορί για τoν τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΑΟΑΝ: \”Μην ξεχνάμε ότι και οι αντίπαλοι θα το παλέψουν πολύ. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ωστόσο σίγουρα η λογική μας δίνει προβάδισμα\”.

Για το ότι η ομάδα εμφανίζεται δυνατή στα ντέρμπι, σε αντίθεση με πολλά άλλα ματς: \”Η αλήθεια είναι ότι φέτος στην αρχή δεν είχαμε σταθερή απόδοση. Οφείλεται ίσως και σε λάθος νοοτροπία. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο να κερδίζουμε τα ντέρμπι και χάναμε πολύτιμους βαθμούς στα παιχνίδια που κρίνουν τους βαθμούς\”.

Για το αν οι νεαροί μπορούν να διεκδικήσουν άμεσα θέση βασικού: \”Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να γίνουν βασικοί. Είναι καθαρά θέμα δουλειάς και εμπιστοσύνης από την πλευρά του προπονητή\”.

Για το αν υπάρχει κάποιος στόχος που δεν έχεις εκπληρώσει:
\”Πάντα βάζω στόχους και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένας που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα και δουλεύω πάνω σ\’ αυτόν\”.

Ένα μήνυμα στους φιλάθλους: \”Πραγματικά οι φίλαθλοι μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Έχω προσπαθήσει με τη δουλειά μου να τους ανταποδώσω αυτή τη στήριξη και την αγάπη. Είμαι ευγνώμων για την στάση τους και τους ευχαριστώ για όλα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook