«Την μαχαίρωσα στο λαιμό, ενώ κοιμόταν», λέει ατάραχος ο νεαρός – Μετά τους φόνους έκαναν σεξ, μπάνιο και είδαν ταινίες – Καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλακή

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις των δύο έφηβων δολοφόνων της Βρετανίας αποκαλύπτουν την ψυχρότητα με την οποία μία 14χρονη με το συνομήλικό της αγόρι έσφαξαν την μάνα και την αδερφή της και στην συνέχεια έκαναν σεξ, μπάνιο και είδαν όλες τις ταινίες της σειράς Twlight! 

Η υπόθεση είχε σοκάρει την Βρετανία όταν αποκαλύφθηκε πως οι δύο έφηβοι ήταν υπεύθυνοι για την σφαγή στο Λάνκασιρ τον Απρίλιο του 2016 και μάλιστα είχαν αντιμετωπίσει με τέτοια απάθεια τους φόνους. 

Η Κιμ Έντουαρτς και ο Λούκας Μάρκαμ είναι τώρα 15 ετών και τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλακή για την υπόθεση αυτή. Ομολόγησαν πως δολοφόνησαν την μητέρα και την αδερφή της Κιμ, ενώ αυτές κοιμόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας και πως έκαναν τους αποτρόπαιους φόνους γιατί η μητέρα της κοπέλας ήταν αντίθετη με την σχέση τους και γιατί σκέφτηκαν πως η αδερφή της θα καλούσε την αστυνομία μετά τον πρώτο φόνο. 

«Αγαπούσε πιο πολύ την αδερφή μου από ΄μενα», είπε μεταξύ άλλων η Κιμ για το φόνο της μητέρας της. 

Το βρετανικό κανάλι Channel 5 έπαιξε το βράδυ της Δευτέρας ένα ηχητικό απόσπασμα από την ομολογία του Λούκας Μάρκαμ, που με ήρεμη, ψυχρή φωνή ακούγεται να λέει: «Πήγα στο δωμάτιο της μαμάς της και την μαχαίρωσα στο λαιμό, ενώ εκείνη κοιμόταν στο πλάι, ενώ κάλυψα το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι. Και αφού κατάλαβα πως είχε φύγει, πήγα στο δωμάτιο της Κέιτι, που είναι το ίδιο με της Κιμ και νόμιζα πως την μαχαίρωσε, αλλά… νόμιζα πως την μαχαίρωσα, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος – ήταν αυτή πάνω στο στρώμα – και μετά κάλυψα κι αυτής το πρόσωπο με ένα μαξιλάρι». 

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook