Ένα φιλικό 80 λεπτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης φαίνεται ότι ήταν αρκετό για τον Νίκο Αναστόπουλο προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα του για τους υπο δοκιμή ξένους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. 
Οι Ζαραμπί, Μπενουνές και Ντονζελότ δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο και έτσι ο τεχνικός της κρητικής ομάδας που δεν έχει χρόνο για πειραματισμούς έδωσε εντολή να αποχωρήσουν άμεσα οι παίκτες από το Καρπενήσι αφού δεν είναι αυτό που ψάχνει. 
Από τους υπο δοκιμή παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα παραμείνει στο Καρπενήσι για κάποιες μέρες ακόμη μόνο ο 25χρονος επιθετικός Χρήστος Κανελλόπουλος που σκόραρε στο φιλικό του Σαββάτου και έδειξε κάποια θετικά στοιχεία που άρεσαν στον Αναστόπουλο. Άλλωστε δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρυσι στον βόρειο όμιλο της Football League πετυχαίνοντας 16 τέρματα με την φανέλα του Φωκικού. 
Πάντως οι δοκιμές κυρίως ξένων παικτών θα συνεχιστούν στο Καρπενήσι και τις επόμενες ημέρες και για αυτό τον λόγω από σήμερα βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο που προπονείται ο ΟΦΗ ένας Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αγνώστων λοιπών στοιχείων για τον οποίο πάντως ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν συλλέξει καλά στοιχεία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook