Αναβλήθηκε τελικά η συναυλία LOCOMONDO που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο στη παραλία στη Σητεία, καθώς τα …χάλασε ο καιρός.

Ταυτόχρονα όμως εκπρόσωποι της Διοργάνωσης της Συναυλίας, καταγγέλουν ότι ουσιαστικά, η ασυνεννοησία της Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Δήμου Σητείας και της ΔΟΚΑΣ , έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην δοθεί η προγραμματισμένη συναυλία των LOCOMONDO.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την πλευρά των διοργανωτών

«Ευχαριστούμε τους : Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Δήμου Σητείας ΔΟΚΑΣ που μας απαγόρεψαν πραγματοποιηθεί η συναυλία τον LOCOMONDO στο “φάρο του πολιτισμού της Κρήτης” στη Καζάρμα στη Σητεία αφού δεν μπορέσαμε να την κάνουμε στην Παραλία εξαιτίας του Καιρού.

Xρησιμοποίησαν ένα κάρο δικαιολογίες, γραφειοκρατικού τύπου και επέδειξαν καταπληκτική ασυννενοησία μεταξύ τους , με αποτέλεσμα να ρίχνει το φταίξιμο η αρχαιολογία στον δήμο οτι δεν έλαβε έγκαιρα προφορικώς είτε εγγράφως , πράγμα που ήταν αδύνατο να γίνει γιατι Παρασκευή είδαμε οτι δεν μπορεί λόγω καιρού να γίνει η συναυλία.

Και εμείς και οι 2000 το λιγότερο φανατικοί φίλοι των LOCOMONDO καθώς και το 15μελες συγκρότημα που ήρθε για να παίξει στη Σητεία , θα περιμέναμε από το δήμαρχό μας και από τη ΔΟΚΑΣ να δείξουν μεγαλύτερη πυγμή για να γίνει η συναυλία , κάτι που η νεολαία της πόλης και όσοι ήρθαν στη Σητεία για τη συναυλία θα τους το ΧΡΕΩΣΟΥΝ με τον τρόπο τους.

Η συμπεριφορά που έδειξε η υπεύθυνη της αρχαιολογίας απέναντι σε εμάς και το συγκρότημα ήταν προσβλητική σε σημείο να μας απειλήσει ότι θα φέρει εισαγγελέα την ώρα που τους μιλούσαμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεσμευόμαστε οτι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία σύντομα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook