Ο ηλικιωμένος παραδέχθηκε ότι είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του το 12χρονο αγόρι και το υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ, ενώ προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές να το βιάσει, αλλά το παιδί αντιστάθηκε

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, μετά την προθεσμία που πήρε, ο συνταξιούχος καπνεργάτης που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα, όπως είχε κάνει και άλλες φορές. 

Το αγόρι δεν φέρει ίχνη βιασμού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κορίνθου Νίκο Κωτακίδη που το εξέτασε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος παιδεραστής που γνώριζε καλά το παιδί και τη μητέρα του καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά, έχει παραδεχθεί ότι το είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του και το υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις βάζοντας το να του κάνει στοματικό σεξ! Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε!

Στον ηλικιωμένο, που συνελήφθη έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο «100», έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook