Ούτε το φανταζόταν ο συγγραφέας Φόρεστ Φεν αυτό που προκάλεσε η ιδέα του για να φέρει τις οικογένειες πιο κοντά.

Ο συγγραφέας αποφάσισε να επινοήσει ένα κυνήγι θησαυρού. Είπε, λοιπόν, ότι έθαψε έναν θησαυρό αξία 2 εκατομμυρίων δολαρίων κάπου στο Νέο Μεξικό και κυκλοφόρησε 2 βιβλία, με τα οποία έδινε πληροφορίες με γρίφους στους επίδοξους… χρυσοθήρες. Μέσα στα βιβλία αυτά, υπάρχουν αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες για τον εντοπισμό του θησαυρού.

Ο 52χρονος Πάρις Γουάλας αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του και να πάει να ψάξει τον θησαυρό. Σταμάτησε, όμως, να δίνει σημεία ζωής και, λίγες μέρες αργότερα, η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τον άτυχο άντρα. Μετά από λίγες μέρες, βρήκαν το σακίδιο του 52χρονου, το αυτοκίνητό του κι ένα κομμάτι σχοινί.

Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι πέρυσι τον Ιούλιο, στο ίδιο σημείο, είχε βρεθεί νεκρός ο Ράντι Μπίλγιου, ένας άντρας που επίσης έψαχνε τον ίδιο θησαυρό. Ακόμα, από τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που επιχείρησαν να βρουν τον θησαυρό, αρκετοί έφτασαν πολύ κοντά στο να χαθούν ή να πεθάνουν, όπως μια γυναίκα από το Τέξας, σύμφωνα με το NCB.

Ο συγγραφέας των βιβλίων κλήθηκε να σχολιάσει: «Είναι δυστυχώς τρομερά νέα. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος θα ήμουν και εγώ εκεί έξω ψάχνοντας. Κάθε χρόνο, δυστυχώς, εξαφανίζονται δεκάδες κυνηγοί θησαυρών».

Μιλώντας στο Newsweek, μάλιστα, ο Φεν είπε ότι “δημιούργησα ένα τέρας!”

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook