Η 22χρονη σερβιτόρα ανέβασε φωτογραφία στο facebook για να αποδείξει πως δεν έκανε κάτι κακό

Δεν ήθελε να φορέσει σουτιέν μέσα από τη μπλούζα της για να πάει στη δουλειά και αυτό όπως αποδείχθηκε στάθηκε η αιτία ώστε να απολυθεί!

Η 22χρονη σερβιτόρα, Kate Hannah, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στη προσωπική της σελίδα στο Facebook με τη φωτογραφία που δείχνει το μπλουζάκι που της στοίχισε τη δουλειά της, εξηγώντας τι ακριβώς έγινε. 

Όπως γράφει, η αρχή έγινε όταν έφτασε στη δουλειά της και εκεί έγινε αποδέκτης ενός σεξουαλικού υπονοούμενου από τον αδελφό της διευθύντριας, το οποίο την έκανε να νιώσει άσχημα. «Αισθάνθηκα άβολα, σαν σεξουαλικά αντικείμενο και σοκαρίστηκα με αυτό που έγινε», αναφέρει. Το σχόλιο, έγινε μπροστά στη διευθύντρια αλλά και σε τρεις άλλους συναδέλφους. Η αντίδραση της διευθύντριας ήταν να της κάνει σύσταση για την εμφάνισή της, απαγορεύοντας της να εμφανισθεί χωρίς σουτιέν στο χώρο εργασίας.

«Με έκανε να αισθανθώ άσχημα για το σώμα μου και απολύτως σοκαρισμένη που έριξε το φταίξιμο σε εμένα το ότι δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά», αναφέρει. «Είμαι αηδιασμένη με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την παντελή έλλειψη σεβασμού για τα δικαιώματά μου ως γυναίκα να φοράω οτιδήποτε με κάνει να αισθάνομαι προσωπικά άνετα. Κανένας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αισθάνεται ότι πρέπει να κρύψει τον εαυτό του για να μην δεχτεί ανεπιθύμητα σεξουαλικά σχόλια/συμπεριφορά».

Σύμφωνα με τον Independent , η διεύθυνση του καταστήματος ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έχει ενδυματολογικές συστάσεις στους εργαζόμενους ενώ στο facebook ακούστηκαν και προτάσεις όπως το μποικοτάρισμα του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook