Ένα εντυπωσιακό, μεγάλο ιστιοφόρο γιοτ τράβηξε σήμερα τα βλέμματα πάνω του στο λιμάνι των Χανίων.

Πρόκειται για το ιστιοφόρο Vertigo, που είχε ρίξει άγκυρα έξω από το ενετικό λιμάνι Χανίων κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το μαύρο ιστιοφόρο που είναι κατασκευής του 2011 έχει σημαία των Νήσων Μάρσαλ και εντυπωσιάζει με το μέγεθός του που φτάνει τα 68,36 μέτρα σε μήκος και ξεπερνά τα 12 μέτρα σε πλάτος. 

Το πολυτελές ιστιοφόρο γιοτ αξίας 80 εκατ. δολ. ανήκει στον 86χρονο Αυστραλό-αμερικανού μεγιστάνα των Μέσων Ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ.

Οι επιβάτες του Vertigo φαίνεται ότι επέλεξαν την Κρήτη ως έναν από τους σταθμούς της διαδρομής τους. Μάλιστα, πριν το λιμάνι των Χανιών, βρισκόταν στο Ακρωτήρι της Γραμβούσας.

Δείτε φωτογραφίες του πολυτελούς ιστιοφόρου

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της News Corporation. Έχει στην ιδιοκτησία του μια “αυτοκρατορία” μέσων ενημέρωσης, που συμπεριλαμβάνει μεγάλο αριθμό εφημερίδων, όπως η New York Post στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο, τηλεοπτικά δίκτυα μεταξύ αυτών το δίκτυο Fox News και ιστότοπους όπως τα IGN Entertainment, AskMen, Rotten Tomatoes κά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook