Ο Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του τουρνουά Ε3, για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο ΟΑΧ αναδείχθηκε νικητής στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, ενώ στην τέταρτη βρέθηκε κοντά στον τελικό.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Την καλή κατάσταση που βρίσκονται επιβεβαίωσαν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο πλαίσιο του τουρνουά Ε3 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Λιβυκού Ιεράπετρας για τις κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών.

Ο ΟΑΧ είχε τη χαρά να αναδειχθεί νικητής στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, ενώ στην τέταρτη (Α16), ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης διεκδίκησε την πρόκρισή του στον τελικό.

Συνολικά, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν στις 14 με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

• Αγόρια κάτω των 12 ετών (18 συμμετοχές): Το ζευγάρι του τελικού συνέθεσαν οι Τζώρτζης Κοκκινάκης και Στέλιος Ζερβός, με τον πρώτο να επικρατεί του συναθλητή του στον Ο.Α. Χανίων με 2-0 σετ (6-4, 6-2). Οσον αφορά την 3η θέση κατέλαβαν οι Γεώργιος Τζωρμπατζάκης του Ο.Α. Χερσονήσου και Μιχαήλ Μαράκης του ΟΑΧ.

• Κορίτσια κάτω των 12 ετών (15 συμμετοχές): Νικήτρια της κατηγορίας αναδείχτηκε η Στελλίνα Μαρινάκη του Ο.Α. Χανίων, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με άνεση στον τελικό της Χρυσής Νταμπακάκη του Ηράκλειο Ο.Α.Α με 2-0 σετ (6-0, 6-1). Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Κέλλυ Καραπανταζή του ΟΑΧ και Ερατώ Πρινιανάκη του Τ.Κ. Φιλία.

• Αγόρια κάτω των 16 ετών (30 συμμετοχές): Την 1η θέση κατέλαβε ο Χρυσοβαλάντης Ταμιωλάκης του Ηράκλειο Ο.Α.Α. ο οποίος νίκησε στον τελικό τον συναθλητή του στο Ηράκλειο Ο.Α.Α., Βαγγέλη Μπόγρη με 2-0 σετ (6-2, 6-0). Ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης από τον Ο.Α. Χανίων ήταν 3ος, όπως και ο Αντώνης Τσαγλιώτης από τον Ο.Α. Ρεθύμνου.

• Κορίτσια κάτω των 16 ετών (19 συμμετοχές): Νικήτρια της κατηγορίας αναδείχτηκε η Βασιλική Μπαλάσκα από τον Ο.Α. Χανίων η οποία νίκησε στον τελικό την Κατερίνα Ζαφειροπούλου του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-4). Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες του Ηράκλειο Ο.Α.Α., Ελένη Κωστάκη και Χαρά Βελιβασάκη.

Εκ μέρους του ΟΑΧ συμμετείχαν ακόμα οι αθλητές, Αριστείδης Καϋμενάκης, Μάρνι Κοκκινάκη, Χρήστος Κασαπάκης, Μαρία Βαρβεράκη, Μαρία Βογιατζόγλου, Αννα Αλπάντη και Εμμανουέλα Τίτη.

8 με 23 Ιουλίου το τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη – Παυλαντωνέα”

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΧ το πρωτάθλημα Τένις “Λίλα Τσαλίκη – Παυλαντωνέα” θα διεξαχθεί από 8 έως 23 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ:

Ο Ομιλος Αντισφαιρίσεως Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή για μια ακόμη χρονιά του πρωταθλήματος Τένις “Λίλα Τσαλίκη – Παυλαντωνέα” που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του το διάστημα από 8 έως 23 Ιουλίου.

Το πρωτάθλημα είναι ανοικτής συμμετοχής για άνδρες και γυναίκες από 13 ετών (2004) και άνω. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 17.00 έως 00.00 και Σαββατοκύριακο από 10:00 έως 22:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook