Κατηγορούμενη για τον θάνατο των δύο παιδιών της από ζέστη, ενώ τα είχε κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητό της, είναι η Cynthia Marie Randolph από το Τέξας.

Η 24χρονη μητέρα παραδέχθηκε πως κλείδωσε τα παιδιά στο αυτοκίνητο για να «δώσει ένα μάθημα» στη 2χρονη κόρη της Juliet, η οποία δεν ήθελε να βγει από το όχημα.

Ο θάνατος της Juliet και του μόλις 16 μηνών αδελφού της Cavanaugh διαπιστώθηκε το απόγευμα της 26ης Μαΐου κι ενώ η θερμοκρασία ήταν περίπου 35,5 βαθμοί Κελσίου, στο σπίτι της Randolph στο Lake Weatherford .

Όπως αναφέρει το γραφείο του σερίφη «σε διάφορες συνεντεύξεις της η Randolph έπλασε πολλές διαφορετικές εκδοχές για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο των παιδιών της.»

Αρχικά είχε ισχυριστεί πως τα παιδιά μπήκαν στο αυτοκίνητο μόνα τους και κλειδώθηκαν μέσα. Η 24χρονη μητέρα είπε επίσης πως μόλις τα βρήκε έσπασε ένα παράθυρο προσπαθώντας να τα σώσει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, παραδέχθηκε πως είχε βρει τα παιδιά να παίζουν στο αυτοκίνητο το μεσημέρι και όταν η 2χρονη αρνήθηκε να βγει, της έκλεισε την πόρτα για να της δώσει ένα μάθημα. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι θεωρούσε πως τα δυο παιδιά θα κατάφερναν να βγουν μόνα τους.

Η Randolph μπήκε στο σπίτι, κάπνισε μαριχουάνα και στη συνέχεια κοιμήθηκε. Η 24χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook