Αν και δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδα του στο πρώτο μέρος ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ρούβα δήλωσε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του κόντρα στο Ρούβα ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε : «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας στην Κρήτη γιατί είναι δύσκολο για εμάς να βρούμε πιο δυνατούς αντιπάλους χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Ρούβα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ιδιαίτερο κίνητρο για τους παίκτες μου αλλά στο δεύτερο ημίχρονο συνειδητοποιήσαμε κάποια πράγματα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ. Αυτό που μετράει όμως για εμένα δεν είναι το σκορ του αγώνα αλλά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το μάτς μας βρήκε έτοιμους» .

Για το αν είναι έτοιμος ο Εργοτέλης για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε :
«H ομάδα είναι πανέτοιμη για να μπει στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε πολλές αλλαγές είμαστε καιρό μαζί , και κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Θα μπούμε λοιπόν με πίστη και αισιοδοξία στο νέο πρωτάθλημα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook