Η Κρητικοπούλα με το καλογυμνασμένο σώμα και τα ανοιχτόχρωμα, γατίσια μάτια, η πιο low profile τηλεγυμνάστρια των 90s, είναι πλέον μητέρα και επιχειρηματίας.

Η Έλλη Αγγελιδάκη παραμένει πιστή στη μεγάλη της αγάπη, τη γυμναστική, και το σώμα της είναι το ίδιο εντυπωσιακό με την εποχή κατά την οποία μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση.

Με μόλις τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η Ρεθυμνιώτισσα με το αψεγάδιαστο κορμί -αποτέλεσμα των χρόνων που πέρασε στους στίβους ως αθλήτρια μήκους- κατάφερε να αποκτήσει το δικό της κοινό, το οποίο 20 χρόνια μετά δεν την ξεχνά.

Η πρώτη της επαφή με τη δημοσιότητα ήταν κάπου στις αρχές των 90s, όταν πήρε τη δεύτερη θέση στα κρητικά καλλιστεία. Η συνέχεια γράφτηκε το 1995 στα πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega «Μεταξύ μας» -με παρουσιάστριες την Ελντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου-, όπου η Ελλη βρέθηκε δίπλα στη συνάδελφό της Γωγώ Μαστροκώστα, ύστερα από οντισιόν που έγινε για να βρεθούν γυμνάστριες, στις οποίες και ξεχώρισε. Η συνέχεια τη βρήκε πάλι στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας πλέον η ίδια διαδοχικά τις εκπομπές «Ελήφθη όβερ» στον Σκάι και το «On air» στο κανάλι 5. Κάπου εκεί χτύπησε την πόρτα της καρδιάς της ο μεγάλος έρωτας, ο οποίος την ώθησε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της.

Ευτυχισμένη

Εδώ και 16 χρόνια είναι παντρεμένη κι ευτυχισμένη στο πλευρό του, επίσης fit, επιχειρηματία συζύγου της, Γιάννη Τσαλαπάτη και πλέον είναι μια «full time μαμά» για τον 13χρονο γιο τους, Αλκιβιάδη (τον οποίο φωνάζουν Αλκη). «Είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου» δηλώνει για τον μικρό της πρίγκιπα. Από την πρώτη στιγμή ήθελε να ζήσει το μεγαλείο της μητρότητας, γι’ αυτό και άφησε στη άκρη τα όποια επαγγελματικά πλάνα της, ασχολούμενη περιστασιακά με επιχειρήσεις στη Νέα Σμύρνη και στα νότια προάστια, όπου διαμένει σε ένα υπέροχο νεοκλασικό, διακοσμημένο με το δικό της γούστο. Αλλωστε η οικογένειά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Η όμορφη γυμνάστρια φροντίζει να κρατάει επαφές και με τη γενέτειρά της, το Ρέθυμνο, όπου βρίσκονται η πατρογονική εστία της, οι γονείς και τα αδέλφια της, με τα οποία είναι πολύ δεμένη, αλλά δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά με τον σύζυγό της, διατηρώντας ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής, στο γραφικό λιμάνι της πόλης.

Ασκήσεις και «Survivor»

Αυτό το διάστημα και λίγο προτού φτιάξει βαλίτσες για το νησί της, όπου θα παραμείνει για δύο μήνες συνδυάζοντας δουλειά με διακοπές, ασχολείται με το σπίτι, κάνοντας αλλαγές στη διακόσμηση και φτιάχνοντας τον κήπο. Φυσικά, από το καθημερινό της πρόγραμμα δεν λείπει ποτέ η γυμναστική.

Ετσι, όταν το βράδυ χαλαρώνει, κάνει ασκήσεις με όργανα που έχει στο μίνι γυμναστήριο, το οποίο έχει διαμορφώσει στο σπίτι της, παρακολουθώντας, παράλληλα, την αγαπημένη της εκπομπή, το «Survivor», παρέα πάντα με τον γιο της. «Είμαι μεγάλη φαν. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τους αγώνες ανάμεσα στους “Διασήμους” και στους “Μαχητές”» μας λέει και δεν μπορούμε να μην τη ρωτήσουμε αν θα έπαιρνε μέρος σε έναν από τους επόμενους κύκλους του δημοφιλούς reality, καθώς θα μπορούσε άνετα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Η απάντησή της είναι αρνητική καθώς, όπως αναφέρει, δεν θα άφηνε ποτέ την οικογένειά της για τόσο μεγάλο διάστημα. Τους δύο μήνες που θα βρίσκεται στο όμορφο Ρέθυμνο, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του μαγαζιού, σκοπεύει να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορεί στη θάλασσα και να απολαμβάνει τα μπάνια της και τον καθαρό αέρα, όμως φέτος στο μυαλό της θα υπάρχουν και επαγγελματικά πλάνα, καθώς έχει στα σκαριά νέα σχέδια, για τα οποία όμως δεν μπορεί ακόμη να αποκαλύψει πολλά πράγματα.

 

Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook