Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ο απόλυτος στίβος μάχης στα Χανιά

Το www.survivorgame.gr είναι ένας στίβος μάχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος είναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποίος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18.

Γυναίκα η άντρας, γυμνασμένος η όχι, σου δίνεται η ευκαιρία να απόλαυσης αυτή της μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Aptera Beach Resort και κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά αυτές τις συγκεκριμένες μέρες σε συγκεκριμένη ώρα. 

Είναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμμετέχων θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μάχης και μοναδικός σου στόχος είναι να τερματίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Εάν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν από τους 3 καλύτερους χρόνους από όλους όσους τρέξουν αυτό το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγει τελική κατάταξη.

Η διαδρομή και τα εμπόδια είναι σχεδιασμένα από τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους έχουν βάλει στελέχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη από την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανιά η οποία ειδικεύεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Ημερομηνία διεξαγωγής του στιβου Μάχης ειναι 21 εως 24 Οκτωβρίου 2017. Μπορούν να συμμετάσχουν άντρες και γυναίκες από 18 χρονών έως και 118…

Το 10% των εσόδων θα κατατεθούν στον Σύλλογο Ορίζοντα

Θα πρέπει να περάσεις εμπόδια, να συρθείς, να τρέξεις και να έχεις ισορροπία αλλά στον τερματισμό θα χαμογελάς. Θα τερματίσεις αλλαγμένος.

Δεν είναι διαγωνισμός. Είναι μια προσωπική πρόκληση με τον εαυτό σου και η περηφάνια του ότι τα κατάφερες και τερμάτισες.

Ο λόγος της χρονομέτρησης είναι το ότι οι χορηγοί μας θα προσφέρουν στους 3 καλύτερους χρόνους ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τι κοστίζει;

Για να είναι επιτυχής η εγγραφή σας και εφ οσον εχετε συμπληρωσει την ηλικια των 18 παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

Α) Καταθέτετε σε κάποιο από τους τραπεζικούς λογαριασμούς το ποσό συμμετοχής το οποίο είναι 30 ευρώ

Β) Συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω περιλαμβάνοντας τον αριθμό κατάθεσης

Γ) Σας αποστέλλουμε το εισιτήριο με την μέρα και ώρα συμμετοχής σας σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και την απόδειξη σας.

Δ ) Μια ώρα πριν την ώρα συμμετοχής σας έρχεστε στον χώρο Του Aptera Beach Resort
Θα μπορεί κάθε ένας που θέλει να συμμετάσχει να πάρει εισιτήριο από την “Πόρτα” όμως δεν εγγυόμαστε λόγω αυξημένης ζήτησης εάν υπάρχουν ακόμα θέσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook