Μικροποσότητες ανακάλυψε η αστυνομία μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι τους

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τρείς αλλοδαποί, ηλικίας 27, 30 και 21 ετών κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν ο 27χρονος με τον 30χρονο, να επιβαίνουν σε ενοικιαζόμενο μοτοποδήλατο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στον 27χρονο και στον 30χρονο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβής και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, στο χώρο όπου διέμεναν προσωρινά ο 27χρονος και ο 30χρονος και επιπλέον πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο χώρο προσωρινής διαμονής του 21χρονου.

  • Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :
  • 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες 354,9 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 43 δισκία,
  • 0,3 ναρκωτικής ουσίας (μεθαμφεταμίνη) και φιαλίδιο το οποίο περιείχε 45 γραμμάρια αγνώστου υγρού,
  • ζυγαριά ακριβείας και 
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook