Πρώην παίκτες του Κισσαμικού είναι πλέον οι Δημήτρης Πολίτης και Θωμάς Βλάχος, που βρήκαν τους επόμενους σταθμούς της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Ο νεαρός και ικανότατος γκολκίπερ που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα ματς Κυπέλλου που έπαιξε (3 συμμετοχές με Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό στα Περιβόλια και 1 στο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο, ενώ ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός επέλεξε τον Ιάλυσο για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του πορείας, έπειτα από 3 χρόνια στον Κισσαμικό, τον οποίο βοήθησε στην ιστορική άνοδο στη Football League.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου για Πολίτη:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1995 Δημήτρης Πολίτης, ύψους 1,91 μ. συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας μας για διετή συνεργασία.

Τη σεζόν που έληξε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κισσαμικού. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, με τον οποίο συμμετείχε στη Super League.

Έχει, επίσης, αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική και με τη φανέλα της Ζακύνθου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τον Παναιγιάλειο, ο Δημήτρης Πολίτης είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Παναιγιαλείου. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο”.

Από την πλευρά της η Διοίκηση της ομάδας μας εύχεται στο Δημήτρη υγεία, δύναμη, συνεργασία, δουλειά και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για Βλάχο:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Βλάχο.

Ο Θωμάς είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1988 , έχει ύψος 1,69

και αγωνίζεται ως αριστερός και δεξιός μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Μοσχάτο, με το οποίο έπαιξε και στη Δ’ Εθνική, για να ακολουθήσουν Κεραυνός Κερατέας, Σαρωνικός Αίγινας και Ασπρόπυργος, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στη συνέχεια κατέγραψε περισσότερες από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με τις φανέλες των Ιωνικού, Πανθρακικού, Βύζαντα Μεγάρων , Απόλλωνα Καλαμαριάς και Κισσαμικού που ήταν και ο τελευταίος σταθμός του πριν αποκτηθεί από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ιάλυσο. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία, για να πάνε όλα καλά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είδα ότι η ομάδα έκανε καλές κινήσεις και έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook