“Η φτιάξτε το πάρκινγκ ή πληρώστε τις ζημιές ή δώστε μας το ελεύθερο να το φτιάξουμε εμείς”

Ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου, σχετικά με το πάρκινγκ του νοσοκομείου στο οποίο “τρέμουν” να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους καθώς οι κλοπές και οι φθορές από επιτήδειους τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο

“Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τη Διοίκηση για τη δημιουργία ασφαλούς χώρου στάθμευσης, για την ακεραιότητα των περιουσιών μας, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και δυστυχώς διογκώνεται.

Οι κλοπές, οι φθορές και οι κακόβουλες ενέργειες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο….

Ναι μεν έχει φωταγωγηθεί ένα μέρος του πάρκιγκ αλλά οπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος αυτό δεν εμποδίζει τους επιτήδειους να δρουν ανενόχλητοι.

Αυτή τη φορά θύμα κλοπής υπέστη η συνάδελφος Κ.Μ, η οποία τελειώνοντας τη νυχτερινή της βάρδια διαπίστωσε οτι έλειπαν απο το αυτοκίνητο της 4 ολοκαίνουρια τάσια απο τις ρόδες του αυτοκινήτου της. Η συνάδελφος πέφτει θύμα κλοπής τρίτη φορά. ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ πρέπει να δώσει ουσιασικά το μεροκάματο της για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών, τις οποίες υπέστη ερήμην της, ενώ η ίδια προσέφερε τις υπηρεσίες της στους συνανθρώπους της που την χρειάζονταν.

Η Διοίκηση πρέπει να πάρει μέτρα άμεσα……και όταν λέμε άμεσα εννοούμε ΣΗΜΕΡΑ.

Πρέπει να φτιαχτεί ένας περιφραγμένος χώρος ΜΕ ΨΗΛΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ- ΦΩΤΙΣΜΌ ΚΑΙ 24ωρη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ που να παρκάρουν ΜΟΝΟ οι απογευματινοί, οι νυχτερινοί και όσοι εφημερεύουν.

Ολα τα άλλα είναι λύσεις τελικά εντυπωσιασμού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.

Ή φτιάξτε το πάρκινγκ ή πληρώστε τις ζημιές ή δώστε μας το ελεύθερο να το φτιάξουμε εμείς. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook