Όσο εξέπληξε τον κόσμο η ανακοίνωση του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα – φαινομενικά – ζευγάρια της διεθνούς showbiz, άλλο τόσο εξέπληξαν οι αποκαλύψεις για τις αιτίες διαζυγίου του…

Πολύς λόγος έγινες για τις εμμονές, τη ζήλια, την καταπίεση και την ανάγκη ελέγχου από πλευράς Marc Antony. Τόσο που όλοι λυπήθηκαν την Jennifer γιατί προφανώς κακοπέρναγε. Από την άλλη ακούστηκε ότι αιτία ήταν η μαμά της Jennifer που ήταν μέγαιρα κι επενέβαινε στο ζευγάρι, αλλά κι ότι η 42χρονη Λατίνα σταρ βρήκε νέο αμόρε.

Ωστόσο, μία νέα αιτία ακούστηκε και προκαλεί… πολλά ερωτήματα. Αιτία διαζυγίου ήταν ότι η Jennifer είναι οπαδός της Σαϊεντολογίας κι επέμεινε να στείλει τα δίδυμά τους σε ανάλογο σχολείο, ενώ ο c δεν ήθελε καν να ακούει αυτήν την προοπτική.

H Jennifer έχει πολύ καλή σχέση με το ζεύγος Tom Cruise και Katie Holmes, οπότε μάλλον έχει επηρεαστεί έντονα από αυτούς και ακολουθεί αυτήν την οργάνωση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα ότι «δεν θα την πείραζε τα δίδυμά της να λάμβαναν θρησκευτική εκπαίδευση από σαϊεντολόγους. Απλώς θα ήθελα οι άνθρωποι να μην κρίνουν όταν δεν γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται!».

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στην Daily Mail: «Η Jennifer και ο Marc είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στο θέμα. Εκείνη ακολουθούσε πιστά τις επιταγές, ενώ ο Marc δεν ήταν και ο πιο φανατικός κι αυτό δημιουργούσε πρόβλημα στο ζευγάρι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook