Μετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου και τους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Τόλη Βοσκόπουλου ότι η Τζούλια Παπαδημητρίου από το 1995 και έπειτα είχε καταναλώσει ή υπεξαιρέσει τα χρήματά του, η πρώην σύζυγος του αοιδού δεν θέλησε να αφήσει έτσι όσα ακούστηκαν για το όνομά της και απαντάει με μία επιστολή, μέσω του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε την επιστολή:

«Η κυρία Τζούλια Παπαδημητρίου ζήτησε από το δικηγορικό μας γραφείο να απευθυνθούμε στην Εισαγγελία Αθηνών και να ζητήσουμε τα πρακτικά της χθεσινής δίκης, με κατηγορούμενο τον πρώην σύζυγο της, κο Τόλη Βοσκόπουλο, το αποτέλεσμα της οποίας είναι γνωστό, και να λάβουμε αντίγραφα των πρακτικών, για να πληροφορηθούμε μετά βεβαιότητος αν πράγματι ο εκπροσωπήσας τον κο Βοσκόπουλο δικηγόρος στο ακροατήριο, γιατί ως γνωστόν ο κ, Βοσκόπουλος δεν παρέστη, ισχυρίστηκε το ψευδές και συκοφαντικό γεγονός ότι δήθεν επί 15 και πλέον χρόνια, δηλαδή από το έτος 1995 μέχρι και σήμερα, δεν πλήρωνε τους φόρους του, γιατί, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δήθεν δεν είχε χρήματα, αφού όλα του τα χρήματα του τα είχε καταναλώσει ή υπεξαιρέσει η κυρία Τζούλια Παπαδημητρίου.

Επειδή αυτή τη μυθολογία τη χρησιμοποίησε ο κ. Βοσκόπουλος και οι εκλεκτοί συνήγοροι του και κατά το παρελθόν» όταν κατεμήνυσε την κ. Τζούλια Παπαδημητρίου, ισχυριζόμενος ότι του υπεξαίρεσε μυθώδη ποσά, σας κάνουμε γνωστό ότι με το υπ\’ αρ, 50/1999 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αλλά και με αποφάσεις όλων των βαθμών δικαιοδοσίας των αστικών Δικαστηρίων, εκρίθη ότι όλα αυτά, τα οποία ισχυριζόταν και ισχυρίζεται και τώρα, ήταν φαντασιώσεις του.

Επειδή δεν θέλουμε να πλήξουμε τη φήμη και την υστεροφημία του μεγάλου τραγουδιστή κ. Βοσκόπουλου, σεβόμενοι το γεγονός ότι υπήρξε σύζυγος της κας Παπαδημητρίου και πατέρας της Χαράς Βοσκόπουλου, το μόνο που περιοριζόμαστε να αναφέρουμε, για να αντιληφθείτε τη σοβαρότητα των ισχυρισμών, είναι ότι ο κ. Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος δήθεν δεν είχε χρήματα, λίγους μήνες μετά το χωρισμό του με την κα Τζούλια Παπαδημητρίου το έτος 1995, αγόρασε δύο διατηρητέα πολύ μεγάλα διαμερίσματα στην πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας, ελαχίστης αξίας 4 εκ. ευρώ σήμερα, τα οποία δώρησε στη νυν σύζυγο του κα Άντζελα Γκερέκου, στο όνομα της οποίας είναι και σήμερα καταχωρισμένα για ευνόητους λόγους (κατασχέσεις από Εφορία).

Σημειωτέον ότι εκτός αυτών των δύο διαμερισμάτων, υπάρχουν στο όνομα της κας Γκερέκου, επίσης για ευνόητους λόγους (κατασχέσεις από Εφορία), και άλλα πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία.

Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, ότι ο κ. Βοσκόπουλος προβλήματα με τήν εφορία (κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων) είχε πριν τον γάμο του με την κα Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η εντολή, την οποία έχουμε, είναι ότι, εφόσον βεβαιωθούν από τα πρακτικά, οι ισχυρισμοί αυτοί, να καταθέσουμε εναντίον όλων όσοι τους ισχυρίστηκαν και εναντίον όλων όσοι τους επιβεβαίωσαν, μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία μάρτυρα και να προβούμε στην κατάθεση αγωγών για προσβολή προσωπικότητος.»

Αθήνα, 3/2/2011 Με εκτίμηση Αλέξιος Χ. Κούγιας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook