Παύλος Καλλιτσουνάκης! Ένα όνομα που σίγουρα θα μας απασχολήσει, με τα τραγούδια και τις ερμηνείες του.

Νέος, φιλόδοξος και ταλαντούχος, ο Παύλος Καλλιτσουνάκης εκπροσωπεί επάξια  τη σύγχρονη λαϊκή-κρητική μουσική. Με την ξεχωριστή χροιά της φωνής του, έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του κοινό, που τον ακολουθεί πιστά στις εμφανίσεις του, σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές του Ρεθύμνου και όχι μόνο.

Παράλληλα, είναι περιζήτητος σε τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, χοροεσπερίδες, γλέντια, όπου παίζει κιθάρα και τραγουδά.

Το 2017 φαίνεται ότι είναι η χρονιά του. Ήδη, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σε CD, με το τραγούδι του ”Όταν θα μου πεις πως μ’ αγαπάς…”  και ήδη κάνει σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Άλλωστε η παρουσία του δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, τον κάνουν να αισθάνεται πιο δυνατός και έτοιμος από ποτέ.

Τον Παύλο Καλλιτσουνάκη, μπορείτε να τον ακούσετε ζωντανά σε μια μεγάλη συναυλία, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της  ”Γιορτής Κρητικής Διατροφής” που διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνου, στον κήπο Ρεθύμνης, την Τετάρτη 05 Ιουλίου.

Και περιμένουμε τη συνέχεια, με μεγάλη προσμονή!

Η πορεία του Παύλου Καλλιτσουνάκη

Η μουσική πορεία του Παύλου Καλλιτσουνάκη, περιλαμβάνει αργά και σταθερά βήματα.

Το ξεκίνημα γίνεται το 2007, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας σε γάμους, σε λαϊκά κέντρα στο Σχιστό Κορυδαλλού στην Αθήνα, αλλά και σε βραδιές σε νυχτερινά μαγαζιά, σπουδάζοντας παράλληλα ηχοληψία και αρμονία στο ωδείο του Φίλιππου Νάκα.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, ο Παύλος συμμετέχει κυρίως σε κρητικά συγκροτήματα, παίζοντας κιθάρα στο πλάι γνωστών κρητικών καλλιτεχνών, με αποκορύφωμα τη συνεργασία του με τον Μανώλη Κονταρό.

Ήδη από το 2013 είχε δημιουργήσει το δικό του λαϊκό συγκρότημα, τραγουδώντας σε βραδιές στο Ρέθυμνο, αλλά και σε γάμους, απ’ όπου άρχισε να γίνεται γνωστός.

Το 2016, ήταν σταθμός για την καριέρα του. Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στο “Φως” δίπλα στον Κονταρό,  με Λυδάκη και Γλυκερία, άρχισε να ηχογραφεί και να κυκλοφορεί τα πρώτα του τραγούδια.

Το πρώτο, είναι το “στων αγγέλων το ντουκιάνι” και ακολουθούν το “γλυκό μου όνειρο”, ένα καλαματιανό σε μουσική-στίχους του Παύλου που έκανε αίσθηση και το οποίο παίζεται ακόμα στα ραδιόφωνα της Κρήτης και το “αχ ταξιδιάρα μου καρδιά” ένα κρητικό συρτό που κυκλοφόρησε το internet και γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο Παύλος κάνει αίσθηση υπογράφοντας στην δισκογραφική εταιρία Spicy, του γνωστού συνθέτη Φοίβου, κυκλοφορώντας σύντομα το λαϊκό-ποπ κομμάτι που έγινε σουξέ “Όταν θα μου πεις πως μ’ αγαπάς”. Η μουσική είναι του Νίκου Γεωργόπουλου, βιρτουόζου του μπουζουκιού και μαέστρου στο περίφημο ”Posidonio” (έχει συνεργαστεί με πασίγνωστα ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, Αντύπας κ.α.). Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει και δικό του videoclip, σε σκηνοθεσία του γνωστού Γιάννη Παπαδάκου (Σαμπάνης, Θεοδωρίδου κ.α.), ενώ εδώ και καιρό «παίζει» δυναμικά, στα mad tv, madgreek, στο my tv, καθώς και σε πολύ γνωστά ραδιόφωνα.

Η πρώτη παρουσία του Παύλου σε CD πραγματοποιείται το 2017, στην διπλή συλλογή της δισκογραφικής ”Spicy” το ”4 εποχές”, όπου έχει συμπεριληφθεί και το ”Όταν θα μου πεις πως μ’ αγαπάς… ”

Αυτό το διάστημα ηχογραφεί ένα νέο καλοκαιρινό κομμάτι σε ενορχήστρωση του γνωστού και έμπειρου Αντώνη Γούναρη.

Ο Παύλος Καλλιτσουνάκης, συνεχίζει να τραγουδά σε κοινωνικές εκδηλώσεις, χοροεσπερίδες, καθώς και σε νυχτερινά μαγαζιά, προετοιμάζοντας τα επόμενα δισκογραφικά του βήματα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook