Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές με την Κ19 υπέγραψαν συμβόλαια μέχρι το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στηρίζει τα παιδιά του και το δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πέρσι τέτοια εποχή υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι Μανιαδής-Κοντογιάννης από τις υποδομές, φέτος ήταν η σειρά των Βαγγέλη Πλευράκη και Γιάννη Παναγιώτου, να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Οι δυο παίκτες της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Νέων της Football league, μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, υπέγραψαν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Κώτσιου, ο οποίος τους συνεχάρη και τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά τώρα, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πράξη το όνειρο τους και να καθιερωθούν στον ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Πλευράκης είναι γεννημένος στις 4-4-1998 και είναι μέσος.

Ο Γιάννης Παναγιώτου γεννήθηκε στις 28-3-1997 και είναι τερματοφύλακας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της καλοσωρίζει τα δυο αυτά παιδιά στις τάξεις της πρώτης ομάδας και επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα παιδιά των υποδομών της ομάδας, ότι η πόρτα της πρώτης ομάδας, είναι ανοιχτή για αυτά.

Είναι χαρά και υπερηφάνεια όλων μας, παιδιά από τις υποδομές του ΟΦΗ να φτάνουν στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή να καθιερώνονται σε αυτήν και να αποτελέσουν τον κορμό του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, άλλα δυο παιδιά της Κ19 θα ακολουθήσουν την φετινή προετοιμασία της ομάδας, εκ των οποίων, είναι πολύ πιθανό, ένας ακόμη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην φωτογραφία η πιτσιρικάδες Παναγιώτου και Πλευράκης με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλία Κώτσιο και τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Ζερβάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook