Γνωρίστε το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Το πανεπιστήμιο που έχει αξιολογηθεί  από τον  κορυφαίο ανεξάρτητο  διεθνή οργανισμό πανεπιστημιακών αξιολογήσεων QS Top Universities και το οποίο θεωρείται ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης στο Ηράκλειο. Όλες οι πληροφορίες για   

  • Ηράκλειο: Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, Ξενοδοχείο “Galaxy” (Δημοκρατίας 75), 7:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών, στα δίδακτρα, στη στέγαση, στη διαδικασία εισδοχής, στο πρόγραμμα Erasmus, στα ερευνητικά προγράμματα και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα Πτυχιακού (Bachelor Degree), Μεταπτυχιακού (Master Degree) και Διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Το Πανεπιστήμιο ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities, o οποίος περιλαμβάνει 70 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 25 χώρες με σύνολο 1,000,000 φοιτητές.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας,των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης και τηςΠροσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Πληροφορίες: Tηλ: 00357-22713000, email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook