Οι διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων συνεχίστηκαν και σειρά είχε το άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, όπου οι Κορασίδες Α’ πρωταγωνίστησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο ΝΟΧ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό και το Κόμπο, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ σε ατομικό επίπεδο την 1η θέση στο Σόλο βρέθηκε η Βιολέτα Ζουζούνη, ενώ στο Ντουέτο η Ζουζούνη μαζί με την Αθηνά Αλατζά κατέλαβαν τη 2η θέση.

Η βαθμολογία των σωματείων
1.ΑΝΟ Μεταμόρφωση 222
2.ΝΟ Χανίων 177
3.Βουλιαγμένη 169
4.ΝΟΒΑ 166
5.ΚΟΗ 158
6.Νηρέας Χαλανδρίου 126
7.Ωρίωνας 108
8.Αρίων Γλυφάδας 60
9.Σ.Κ. Ροή 18
10.ΓΑΣ Καλαμαριάς “Ο Βόσπορος” 18
11.Πανσερραϊκός 17
12.Ηρακλής 3

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Η παράδοση… επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στο άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτό των Κορασίδων Α’, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις!

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα κατάφεραν να εξελιχθούν στις πρωταγωνίστριες σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες, δείχνοντας έτσι ότι το μέλλον τους ανήκει.

Ειδικότερα, στην 1η θέση στο Σόλο βρέθηκε με ένα εξαιρετικό χορευτικό η Βιολέτα Ζουζούνη, ενώ στο Ντουέτο, η Ζουζούνη μαζί με την Αθηνά Αλατζά κατέλαβαν τη 2η θέση. Ακόμα, ο ΝΟΧ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό, αλλά και το Κόμπο, με συνέπεια έτσι να αναδειχθεί στη 2η θέση της γενικής κατάταξης και ουσιαστικά να στεφθεί δευτεραθλητής Ελλάδας.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που σφράγισαν τις παραπάνω επιτυχίες είναι τα εξής εξής: Αλατζά, Ανδριανού, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Ζουζούνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Μαραγκάκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook