Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, δεν κατείχε ταξιδιωτικά έγγραφα ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης ενώ διαπιστώθηκε να μεταφέρει μια 27χρονη παράνομη μετανάστρια που συνόδευε δύο (02) ανήλικα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, η οποία και συνελήφθη.

Επίσης όπως αναφέρεται στο thebest.gr, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, τέσσερις (04) αλλοδαποί (2 άνδρες καιν 2 γυναίκες), διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 21 ετών, διότι παρείχαν άμεση συνέργεια, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με δύο αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα από το πρώτο περιστατικό κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook