Για τους ηλίθιους του διαδικτύου και… “της δημοσιογραφίας του Facebook”

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν παίζεις με τον πόνο μίας μάνας.. 

Μίας μάνας και ενός πατέρα ενός 15χρονου παιδιού που χάθηκε από τροχαίο και εσύ δημοσιεύεις ένα κείμενο που τους ρίχνει την ευθύνη.. και ρίχνει την ευθύνη και σε ένα νεκρό παιδί.

Τους ρίχνει την ευθύνη για ένα μηχανάκι που αγόρασαν στο παιδί τους που σκοτώθηκε με αυτό το μηχανάκι, λες και δεν ξέρουν αν έχουν ή όχι την ευθύνη και έρχεσαι και εσύ να τους πεις μέσα στον πόνο τους, μέσα στο θρήνο τους ότι φταίνε.

Και το χειρότερο όλων επικαλείσαι τάχα μου το μήνυμα των φίλων του που το αποχαιρετούν με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που πρέπει να γίνει μάθημα κλπ κλπ.. 

Και όμως υπάρχει και χειρότερο από αυτό.

Το χειρότερο είναι ότι το μήνυμα αυτό είναι ένα ψέμα, είναι μία φτιαγμένη είδηση για να πάρεις κλικ παίζοντας με τον πόνο της οικογένειας, γιατί το μήνυμα αυτό το ανέβασε πριν μήνες ένα κορίτσι στο facebook.

Το ανέβασε στο facebook όχι γιατί έχασε κάποιον δικό της, αλλά για να προστατέψει τους συνομηλίκους της από το κακό.. το ανέβασε με αφορμή ένα άλλο τροχαίο που έγινε στον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής Οδού στις 1 Απρίλιου 2017.

Εσύ όμως τα έκοψες αυτά, τα διέγραψες και το έκανες συγκλονιστικό μήνυμα των φίλων του αδικοχαμένου 15χρόνου από την Παλαιόχωρα για μερικά κλικ..

Κράνος στο κεφάλι σου ηλίθιε που τόλμησες να κάνεις τέτοιο κακό σε μία οικογένεια που έχασε το μονάκριβο παλικάρι της.

Εδώ και η ανάρτηση της ΜΣ στις 01 Απρίλιου 2017 που ξεκινάει με την φράση “Κράνος να πάρεις…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook