Η τελευταία κλοπή σε κατάστημα του Ρεθύμνου έμελλε να ήταν και η τελευταία του

Εξιχνιάστηκαν χθες  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, εννιά υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (02.07.2017) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, προχθές (02.07.2017) το απόγευμα ο 31χρονος, εισήλθε σε κατάστημα στο οποίο εργαζόταν 34χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.

Άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε, ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 13.06.2017 έως και την 30.06.2017 ο 31χρονος είχε διαπράξει επιπλέον οχτώ κλοπές, με την ίδια μέθοδο από εργαζόμενους σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα αφαιρούσε πορτοφόλια τα οποία περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.
Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 31χρονος, χρησιμοποιώντας μια από τις αφαιρεθείσες κάρτες ανάληψης, προέβη στην ανάληψη χρηματικού ποσού από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και προσωπικών εγγράφων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook