Ο Δήμος Σητείας και η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 17-08-2011 στις 19:00 συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με το Ν.3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

• 19:00 Χαιρετισμοί του Δημάρχου Σητείας κου Θοδωρή Πατεράκη, της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κας Ι. Μελάκη και άλλων παρευρισκομένων.

• 19:15 Ανάλυση των άρθρων του Ν.3869/2010 από τους διακεκριμένους ομιλητές :

- Ιωάννα Μελάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,

- Οικονομολόγοι και Νομικοί, μέλη της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. από το Νομό Λασιθίου.

• Θα ακολουθήσει συζήτηση

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Νόμου για τα «υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και να λάβουν τις δέουσες απαντήσεις.

Παράλληλα καλούνται και οι έμποροι, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο (είμαι έμπορος αλλά με κλειστή επιχείρηση) να έρθουν και να τονίσουν το πρόβλημά τους ενώπιον της Προέδρου Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κας Ι.Μελάκη και να ενημερωθούν σχετικά με τις τροποποιητικές προσθήκες στις διατάξεις του νομικού πλαισίου του Ν.3869/2010.radiolasithi.gr