Επιστολή προς τον πρόεδρο και μέλη της ειδικής μόνιμης επιτροπής της βουλής για την οδική ασφάλεια κ. Γεώργιο Ουρσουζίδη

“Ως γνωστόν, στη Νεραντζιά Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά Χανίων το 2008 με ομόφωνες αποφάσεις όλων των αυτοδιοικητικών αρχών Α’ και Β’ βαθμού δημιουργήθηκε το Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων ‘’Χρήστου Πολέντα’’ με τον εντός αυτού πετρόκτιστο ιερό προσκυνηματικό ναό του Αγ. Χριστοφόρου, προστάτου των οδηγών.  

Ο χώρος αυτός είναι αφιερωμένος στη μνήμη όλων των τροχαίων θυμάτων και εντός αυτού, με απόφαση του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. φιλοξενείται το μνημείο του Ο.Η.Ε. για την οδική ασφάλεια.

Την 1-10-2010 με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Νομού Χανίων αποφασίστηκε όπως την τελευταία Κυριακή μηνός Ιουλίου κάθε χρόνου, στο Πάρκο ‘’Χρήστος Πολέντας’’ να τελείται το ετήσιο μνημόσυνο όλων των τροχαίων θυμάτων.

Το ετήσιο μνημόσυνο των τροχαίων θυμάτων συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, οι Δήμοι του νομού, ο Σύλλογός μας με όσα μέλη αυτού επιθυμούν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν.

Κύριε Πρόεδρε, έχοντας υπόψη μας τις δράσεις της Ειδικής Μόνιμης επιτροπής για την οδική ασφάλεια και το ενδιαφέρον της επιτροπής για την αντιμετώπιση των συνεπειών ενός τροχαίου, σας καλούμε να παρευρεθείτε στο Ετήσιο Μνημόσυνο Τροχαίων Θυμάτων που θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 από 08:00 – 11:00 στο Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων ‘’Χρήστος Πολέντας’’ για να τιμήσετε την μνήμη των τροχαίων θυμάτων και ερχόμενοι σε επαφή με τις οικογένειες, να γνωρίσετε τη δυστυχία και τις ανησυχίες των οικογενειών, ώστε να συμβάλλετε ουσιαστικά στην επίλυση των δυσκολιών των οικογενειών των τροχαίων δυστυχημάτων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook