Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου, στο κτίριο του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ στα Ανώγεια, η εκδήλωση προς τιμήν του κου Κλάδου Γιώργη, πρωτεργάτη της ίδρυσης του ΑΚΟΜΜ, πρώτου Προέδρου του Δ.Σ. και πρώην Δημάρχου Ανωγείων. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ και ο Δήμος Ανωγείων με σκοπό την ονοματοδοσία της αίθουσας του Κέντρου Ενημέρωσης του Φυσικού Πάρκου Ψηλορείτη σε αίθουσα «Γεώργιος Ι. Κλάδος». 

Για το έργο και την προσωπικότητα του κου Κλάδου μίλησαν: ο Δήμαρχος Ανωγείων κ. Μανόλης Καλλέργης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πουλάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο κ. Ηγουμενίδης Νίκος, Βουλευτής, ο κ Δανέλλης Σπύρος, Βουλευτής, ο κ. Νίκος Πετράκης, Πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο κ. Γιώργος Αγγελιδάκης, Γιατρός, ο κ. Λευτέρης Χαρωνίτης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεισάρχων και ο κ. Παττακός Δημήτρης, Διευθυντής του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην δήμαρχοι Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης και κ. Νίκος Ξυλούρης, πρώην Πρόεδροι του ΔΣ καθώς και πρώην και νυν συνεργάτες του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, πρώην και νυν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του κου Κλάδου. 

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έκανε ο ίδιος ο κος Κλάδος, ο οποίος με μια ιδιαίτερα  συγκινητική ομιλία εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλλαν καθοριστικά, μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην υλοποίηση όλων των πρωτοποριακών πρωτοβουλιών που αναλήφθηκαν. 

Το ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ και ο Δήμος Ανωγείων ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.                                    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook