Δείτε τα βίντεο του ξενοδοχείου Samaria Hotel, του Δήμου Σητείας και του Blu GR του Ομίλου Μαμιδάκης

Έξι μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (ETC) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης με τους κορυφαίους υποψήφιους για τη διεκδίκηση του βραβείου Καλύτερης Τουριστικής Ταινίας στον κόσμο για το 2017 που θα απονείμει το Δεκέμβριο η CIFFT (Διεθνής Επιτροπή Κινηματογραφικών Φεστιβάλ για τον Τουρισμό).

Μέχρι και τις 15 Ιουνίου του 2017 η Δανία, η Αυστρία, η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Ελβετία βρίσκονται στο top10, με τα ΗΑΕ να βρίσκονται στην κορυφή της μέχρι τώρα κατάταξης.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται από 4 υποψηφιότητες. 

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στην θέση 13, με βίντεο από την BlueGR Hotels&Resorts, το οποίο προς το παρόν συγκεντρώνει 4 βαθμούς, στην 25η θέση με βίντεο του Samaria Hotel (4 βαθμοί), στην 26η θέση με βίντεο του δημου Σητείας (4 βαθμοί) και στη θέση 61 με το βίντεο “Whispering Iceland”.

Blou GR

BlueGR Hotels & Resorts from Indigoview on Vimeo.

 

Samaria Hotel

Samaria Hotel: Where business and pleasure mix from Indigoview on Vimeo.

Δήμος Σητείας

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας και θα διαρκέσει από την 1η έως την 7η Δεκεμβρίου.Η κατάταξη της CIFFT βασίζεται στα αποτελέσματα των Φεστιβάλ των μελών της CIFFT. Εάν κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να αυξήσει το σκορ της ταινίας του, μπορεί να το κάνει συμμετέχοντας σε περισσότερα φεστιβάλ της CIFFT.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook